Novak zna ko ga čeka u četvrtfinalu, ali sada ima drugi problem

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak zna ko ga čeka u četvrtfinalu, ali sada ima drugi problem

Dok čeka da izađe na teren i počne svoj duel osmine finala sa Kiril Hačanovim srpski teniser Novak Đoković saznao je ko ga čeka na sledećem koraku.

Japanski teniser Kei Nišikori plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas pobedio Ernesta Gulbisa.

Nišikori je tenisera iz Letonije pobedio sa 3:1 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << setovima (4:6, 7:6, 7:6, 6:1), posle tri i po sata igre.

Protivnik u četvrtfinalu biće mu pobednik duela u kom će se kasnije danas sastati Novak Đoković i Kiril Hačanov.

Meč na terenu broj jedan trebalo je da počne oko 17 časova ali su se prethodni dueli odužili tako da još uvek ne može sa sigurnošću da se tvrdi kada će Novak na teren.

Na terenu broj jedan u toku je četvrti set meča Gaela Monfisa i Kevina Andersona, a kada se uzme u obzir da su svaki prethodni igrali najmanje 45 minuta jasno je da će Nole morati da sačeka još malo.

Kako trenutno stoje stvari, postoji realna mogućnost da duel Đoković - Hačanov bude premešten na centralni teren gde Nadal trenutno rutinira svog rivala. Problem je ipak to što bi Novak zbog kasnog izlaska na teren svoj meč mogao da počne, ali ne i da završi do kraja dana.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako Novak pobedi, igraće protiv Japanca

Izvor: Mondo, 09.Jul.2018

Kei Nišikori plasirao se u četvrtfinale Vimbldona i čeka rezultat Đokovićevog duela da sazna ime protivnika...Foto: AP/Ben Curtis..Ako Novak Đoković u ponedeljak uveče pobedi Karena Hačanova, u četvrtfinalu Vimbldona igraće protiv Kei Nišikorija...Japanski teniser, 28. na ATP listi, izborio...

Nastavak na Mondo...

Novak Đoković u četvrtfinalu Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2018

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je večeras pobedio Kirila Hačanova iz Rusije...Đoković je pobedio sa 3:0 u setovima (6:4, 6:2, 6:2), za samo sat i 49 minuta igre...Protivnik u narednoj rundi biće mu japanski teniser Kei Nišikori, koji je sa 3:1 u setovima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.