Izvor: RTS, 14.Feb.2021, 08:45

Novak trenirao, šanse da izađe na teren su porasle

Najbolji srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković imao je u teretani lakši trening pred duel osmine finala Australijan opena protiv Miloša Raonića.
Bila je to prva fizička aktivnost srpskog asa još od izuzetno teškog meča protiv Tejlora Frica u petak, kada je doživeo povredu trbušnih mišića.

Iako je ova vest dobar znak, i dalje je vrlo neizvesno hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << li Đoković i zaigrati u meču protiv kanadskog tenisera crnogorskog porekla.
Podsetimo, nakon duela sa Fricom, Novak je rekao da ima osećaj da je sigurno pokidao mišić i da nije siguran hoće li opet izlaziti na terene u Melburnu.
Meč Đokovića i Raonića zakazan je za 10.30, odnosno neće početi pre tog termina.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković preko Raonića do četvrtfinala Australijan opena!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021

Najbolji teniser sveta nastavio je seriju pobeda na Australijan openu pošto je u 4. kolu pobedio Miloša Raonića iz Kanade, 7:6 (4),4:6, 6:1, 6:4...Tako je najbolji reket sveta zabeležio i 18. uzastopnu pobedu na ovom turniru i stigao do novog, 12. četvrtfinala na ovim terenima, a ovo mu je bila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MILOŠE, SPREMI SE: Pojavio se SNIMAK! Novakov POTEZ na TRENINGU oduševio sve FANOVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Srpski as u osmini finala Australijan opena igra protiv Miloša Raonića...Ako je i postojala, dileme više nema - Novak Đoković će izaći na megdan Milošu Raoniću u osmini finala Australijan opena...Najbolji teniser sveta odradio je poslednji trening punom snagom, pokazavši da je povreda stomačnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NEKA SE SPREMI SAŠA: Đoković POBEDIO Raonića uprkos povredi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Duel osmine finala Australijan opena...Najbolji teniser sveta Novak Đoković je stegao zube i istrčao na teren gde je u osmini finala Australijan opena savladao Kanađanina Miloša Raonića sa 3:1 (7:6, 4:6, 6:1, 6:4) i zakazao meč sa Nemcom Aleksanderom Zverevim koji je ranije danas savladao Dušana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.