Novak predvodi zvezde, Voznjacki dobila pozivnicu za Australijan open

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 12:45

Novak predvodi zvezde, Voznjacki dobila pozivnicu za Australijan open

Karolina Voznjacki, šampionka Australijan opena iz 2018. godine, igraće u januaru u Melburnu.

Organizatori prvog grend slem turnira sezone dodelili su joj specijalnu pozivnicu i ona je za sada jedina van Australije koja je dobila tu priliku.

Dankinja se ove godine vratila takmičenju posle dva porođaja i od tada je odigrala sedam mečeva zabeleživši četiri pobede.

Potvrđeno je da će listu igrača u muškom singlu predvoditi šampion Novak Đoković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te da će tamo biti i Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Janik Siner, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, ali i pobednik iz 2022. godine, Španac Rafael Nadal.

Osim Voznjacki, vajdl karte su za sada podeljene domaćim teniserima i teniserkama.

U muškom siglu, pozivnice su dobili Džejms Dakvort, Mark Polmans i Adam Valton, dok su od teniserki u pitanju Kimberli Birel, Olivija Gadecki i Tajla Preston.

Australijan open je na programu od 14. do 28. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.