Novak otpustio ceo stručni štab! Zbogom Marjanu, Miljanu i Gebhartu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak otpustio ceo stručni štab! Zbogom Marjanu, Miljanu i Gebhartu

Imam osećaj kao da počinjem sve iz početka i sviđa mi se ovaj izazov. Lovac sam i jedan od mojih najvećih ciljeva je da se ponovo vratim u pobedničku formu - tvrdi srpski as

Marjan Vajda, Gebhart Fil Grič i Miljan Amanović više nisu deo stručnog štaba Novaka Đokvića! Šokantna vest koji je objavio sajt našeg asa malo koga će ostaviti ravnodušnim. Jer sa tom trojkom Nole je stigao do samog vrha belog sporta i obezbedio mesto u legendama. Svestan je Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sam toga, podvukavši da odluka nikako nije bila laka, pogotovu pošto ih osećao kao deo porodice.

“Beskrajno hvala Marjanu, Džidžiju i Miljanu, na deceniji prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri. Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svestan sam da su živeli za mene i da su sve podređivali mojim uspesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvek vetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osetili da nam je potrebna promena. Veoma sam zahvalan i ponosan na naš odnos i neraskidivu vezu koju smo izgradili tokom godina, zasnovanu na ljubavi, poštovanju i razumevanju. Oni su moja porodica i to se nikad neće promeniti“, jasan je Novak.

O angažmanu novog trenera i članove štaba, trenutno drugi reket sveta neće na prečac donositi odluku, već će u narednom periodu nastaviti da radi sam, uz podršku porodice i menadžera:

„Osećam da je ovo novo poglavlje u mom životu. Moja karijera je uvek išla uzlaznom putanjom, a sada doživljavam kako je to kada vas put odvede u drugom pravcu. Želim da pronađem način da se vratim na sam vrh jači i otporniji nego pre. Veoma sam uveren da ću u tome uspeti, iako je reč o procesu koji ne može da se desi preko noći. Zato mi je potrebno i vreme da pronađem pravu osobu u timu sa kojom ću moći da se povežem na profesionalnom nivou. Toliko sam dugo u tenisu da mogu samostalno da sprovodim dnevne rutine, i ne želim da žurim sa odlukama. Plan je da na narednim takmičenjima putujem uz podršku svoje porodice i menadžera. Obavestiću javnost o detaljima kada pronađem pravu osobu za tim, ali za sada bih želeo samo da se svima vama zahvalim na podršci i na razumevanju. "

Pad forme koji traje već godinu dana, još od osvajnja Rolan Garosa 2016. učinio je svoje i Đoković želi novi početak:

"Želim da nastavim da podižem nivo svoje igre i snage i to je proces koji traje. Stvarno uživam u tenisu. Imam osećaj kao da počinjem sve iz početka i sviđa mi se ovaj izazov. Lovac sam i jedan od mojih najvećih ciljeva je da se ponovo vratim u pobedničku formu”.

Biće interesantno videti u narednom periodu ko će i da li će uopšte neko popuniti nastalu prazninu u Novakovom štabu. Već sada bi se moglo naslutiti da će mu najbliži biti njegov brat Marko, Dušan Vemić, a pitanje je da li će i kakvu ulogu imati i Pepe Imaz.

A šta o ovom razvoju događaja kažu Vajda, Amanović i Fil Grič pročitajte OVDE

(foto: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO KAKO SE NOLE ZAHVALIO VAJDI, DŽIDŽIJU, MILJANU Oni su moja porodica i to se nikad neće promeniti

Izvor: Kurir, 05.Maj.2017

...Đoković je sa Vajdom sarađivao od 2006 godine kada je osvojio prvi turnir i to u holandskom Amersfortu kada je savladao Nikolasa Masua.."Beskrajno hvala Marjanu, Džidžiju i Miljanu, na deceniji prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri Bez njihove...

Nastavak na Kurir...

Ko su kandidati za novog Đokovićevog trenera?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2017

Moralo je nešto da se menja! Rezultati Novaka Đokovića u 2017. godini su katastrofalni, pa je naš as odlučio za radikalan potez - otpustio je sve članove stručnog štaba. Može se reći, očekivani potez, s obzirom na to da se videlo da Srbin nema "konekciju" s timom. I na poslednjem turniru na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.