Novak o tome kako je dobio Švarcmana i šta očekuje protiv Raonića

Izvor: RTS, 26.Jan.2020, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak o tome kako je dobio Švarcmana i šta očekuje protiv Raonića

Srpski teniski as Novak Đoković govorio je posle pobede nad Dijegom Švarcmanom o tom meču, ali i o duelu koji ga u četvrtfinalu Australijen opena očekuje protiv Miloša Raonića.
Đoković je bez većih problema savladao Dijega Švarcmana sa 3:0 i izborio plasman u četvrtfinale prvog grend-slema u sezoni.

Iako je pobeda bila ubedljiva, Novak je rekao da je meč bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << težak, i da je morao da bude maksimalno koncentrisan s obzirom da Švarcman do danas nije bio izgubio niti jedan set na turniru.
"Dijego je igrao kvalitetno, nije izgubio set u prve tri runde. Znao sam da ako mu dam vremena može da bude opasan jer je jedan od najbržih igrača na Turu. Tako sam morao da ga 'miksujem', da ga 'navučem' na mrežu slajsom i slično", rekao je Đoković neposredno posle meča.
Nole će u četvrtfinalu "Ozi opena" igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića, koji je u tri seta bio ubedljiv protiv Marina Čilića.
"Dugo godina se znamo, pričamo isti jezik, veoma smo dobri prijatelji, jako je lepo videti ga u četvrtfinalu. Biće to potpuno drugačiji meč u odnosu na ovaj. On je jedan od najviših i fizički najjačih igrača na Turu. Ima jedan od najjačih servisa", smatra Novak i dodaje:
"Moram da budem spreman za 'projektile' i 'rakete' koji će dolaziti preko mreže. Igrali smo pre 4-5 godina ovde takođe u četvrtfinalu. Jako se dobro sećam tog okršaja. Videćemo kad ćemo igrati, drugačiji su uslovi preko dana i uveče. Jedan od ključnih faktora biće moj ritern", rekao je Đoković o narednom protivniku u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fučovič čačkao Federera, pa dobio po ušima

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2020

Čačkao je mečku Marton Fučovič. Rekao je uoči meča da bi baš voleo da pobedi Rodžera Federera i da veruje da ima dobre šanse, krenuo je sjajno, dobio prvi set i onda – dobio po ušima. Velikan iz Bazela je u četvrtfinalu Australijan opena. Tamo gde je Novak Đoković stigao je i Rodžer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.