Novak lako sa dobrim Štjepanekom

Izvor: RTS, 29.Jul.2016, 05:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak lako sa dobrim Štjepanekom

Najbolji teniser planete Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rodžers kupa u Torontu, pošto je sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4, savladao Čeha Radeka Štjepaneka.

Protivnik Novaku u borbi za polufinale biće još jedan teniser iz Češke, Tomaš Berdih.
Novak je protiv atipičnog protivnika kakav je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Štjepanek odigrao veoma dobar meč i bez većih problema došao do trijumfa.
Prvi set je i pored nešto sporijeg početka, na kraju ubedljivo pripao srpskom teniseru – 6:2. Đoković je u tom delu igre imao nekoliko zaista sjajnih poena, koji su izmamili dugotrajne aplauze kanadske publike.
Drugi set je doneo nešto jači otpor Štjepaneka, koji se osvojio četiri gema, ali nijednog trenutka nije doveo u pitanje konačan ishod, odnosno pobedu Đokovića.
Na kraju 2:0, u meču koji je trajao sat i po.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ĐOKOVIĆ DIŽE FORMU ZA RIO: Novak uz egzibicije savladao Štepaneka za četvrtfinale Toronta

Izvor: Kurir, 29.Jul.2016

...Rival srpskom teniseru za polufinale biće takođe Čeh, Tomaš Berdih..Prvi relet sveta je od samog starta meča pokazao da polako diže formu i da je tempira za predstojeće Olimpijske igre u Riju Iako je Štepanek u poslednje vreme igrao u fantastičnoj formi, nije imao šta da traži protiv Đokovića,...

Nastavak na Kurir...

Novak i Berdih u borbi za polufinale Toronta

Izvor: RTS, 29.Jul.2016

. Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Tomaša Berdiha u četvrtfinalu Rodžers kupa. Očekuje se da meč počne pola sata posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.