Novak i Dimitrov u petak od 14 časova igraju za finale Vimbldona

Izvor: Blic, 03.Jul.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Dimitrov u petak od 14 časova igraju za finale Vimbldona

Novak Đoković igraće meč polufinala Vimbldona protiv Grigora Dimitrova, u petak od 14 časova na Centralnom terenu.

Program na terenu otvara borba Novaka i bugarskog tenisera za finale, a po okončanju ovog meča sastaće se Rodžer Federer i Miloš Raonić. Novak je u četiri međusobna duela tri puta bio bolji od Dimitrova, koji je slavio u Madridu prošle godine.

Poslednji put sastali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se posle toga na Rolan Garosu i Novak se revanširao pobedom u tri seta, a ovaj duel biće im prvi na travnatoj podlozi. Pre ovih mečeva, sreli su se na tvrdoj podlozi Indijan Velsa i Šangaja.

Novak je samim ulaskom u polufinale nastavio niz od 2010. gdoine, otkad je redovni učesnik ove runde takmičenja u Londonu, a pokušaće da ponovi uspeh iz 2011. kada je trijumfovao u finalu.

Sa druge strane, Federer je u sva četiri duela sa Raonićem trijumfovao, poslednji put prošle godine u borbi za osminu finala Australijan opena. U jedinom susretu na travi u Haleu 2012. godine, preokrenuo je u četvrtfinalu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.