Novak doneo odluku: Agasi novi trener Đokovića!

Izvor: BKTV News, 21.Maj.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak doneo odluku: Agasi novi trener Đokovića!

Kako su komentatori Skaj sporta obelodanili u toku prenosa finalnog meča Mastersa u Rimu, Andre Agasi je novi trener Novaka Đokovića!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je od Saše Zvereva u finalu Mastersa u Rimu, a komentatori Skaj sporta u toj zemlji najavili su ono što se spekulisalo nedeljama unazad.

Kako su rekli, Novak je novog trenera birao između Andrea Agasija, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Pita Samprasa, Patrika Raftera i Gustava Kuertena, a izbor je pao na Amerikanca jermenskog porekla.

"Biće sa mnom u Parizu, razume igru, važna mu je porodica. Doprinosi mom životu na i van terena", potvrdio je Đoković u Rimu.

Prvi turnir na kom će sarađivati biće predstojeći Grend slem Rolan Garos.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.