Novak: Meč uz rame polufinala Vimbldona sa Rafom

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Meč uz rame polufinala Vimbldona sa Rafom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle trijumfa nad Rodžerom Federerom i plasmana u finale Mastersa u Parizu da je to bio jedan od najboljih mečeva koje je odigrao ove sezone.

Đoković je protiv Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << slavio sa 7:6 (8:6), 5:7, 7:6 (7:3), posle tri sata i tri minuta igre i tako ostvario 24. trijumf u 46 međusobnih susreta sa rekorderom po broju osvojenih titula na Gren slemovima.

"Imali smo epske susrete tokom naših karijera, a ovo je definitivno jedan od najboljih. Obojica smo odigrali na visokom nivou. Smatram da je ovaj meč uz rame onom koji sam odigrao protiv Nadala u polufinalu Vimbldona, ovo je definitivno najzbudljiviji meč ove godine i verovatno najkvalitetniji meč u kojem sam učestvovao", rekao je Novak, "To je bilo i očekivano, pošto kada igram protiv Rodžera znam da moram da izvučem najbolje iz sebe da bih pobedio. I zbog toga je naše rivalstvo toliko posebno".

Đoković se nije tu zaustavio po pitanju reči hvale za svog rivala u polufinalu.

"Kvalitet njegovog servisa je bio neverovatan, da budem iskren. Njegov servis je uvek njegovo oružje. Ali, ove večeri je sve prelepo pogađao. Mešao je udarce", naglasio je srpski teniser.

Novakov rival u borbi za titulu biće Rus Karen Hačanov, sa kojim je do sada odigrao samo jedan meč, i to ove godine na Vimbldonu, kada je slavio sa 6:4, 6:2, 6:2.

Finale Mastersa u Parizu na programu je u nedelju od 15 časova, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.