Novak: Hoću olimpijsko zlato

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Hoću olimpijsko zlato

Najbolji teniseri sveta spremni su za okršaje na Masters kupu u Londonu. Završni turnir sezone, koji okuplja osam tenisera u sezoni počinje sutra, a Novak Đoković je posle nekoliko dana treninga u „O2 areni“ poručio da je sve u redu i da će pokušati da osvoji još jednu važnu titulu u britanskoj prestonici.

Najbolji svetski teniseri okupili su se na gala večeri tokom koje je prikupljeno više od 400.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << funti humanitarnog priloga za dečju bolnicu „Grejt Ormond" u Londonu. Tamo je bio i Novak koji je u dobrom raspoloženju rekao da se nada najboljem, ali i da ne oseća pritisak da bilo šta treba da dokaže posle briljantnih nastupa u 2011.

- Ne osećam obavezu da osvojim turnir kako bih sezonu učinio perfektnom. Ona je takva i bez ovoga. Ipak, daću sve od sebe da se što bolje pripremim za narednu, i da ovu sezonu završim u stilu. Dopada mi se London. Ljudi ovde mnogo vole tenis i odlično poznaju sport zbog Vimbldona. Tribine su uvek pune i nama igračima je pravo zadovoljstvo da igramo ovde - izjavio je prvi teniser sveta.

Činjenica da je u proteklih deset i po meseci osvojio deset trofeja, od toga pet na masters turnirima i tri grend slema, te da je nekoliko hiljada poena daleko od najbližih rivala, ide u prilog ovom što Đoković govori.

Opširnije u štampanom izdanju
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.