Nova povreda u Liverpulu i glavobolja za Klopa

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 17:26

Nova povreda u Liverpulu i glavobolja za Klopa

Fudbaler Liverpula Rajan Gravenberh propustiće najmanje nekoliko nedelja zbog povrede skočnog zgloba, izjavio je Jirgen Klop, a prenosi Skaj sports.

Gravenberh se povredio pre dva dana u finalu Liga kupa protiv Čelsija.

"On je povredio ligamente skočnog zgloba. Moglo je da bude i gore, ali dovoljno loše da ne igra ovu i narednih nekoliko utakmica", rekao je Klop na konferenciji za medije uoči meča sa Sautemptonom.

Liverpul ima problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa povredama igrača, pošto Klop u ovom trenutku ne može da računa na najmanje 10 fudbalera.

On je istakao da nije siguran da li će Tijago Alkantara moći da odigra neki meč za Liverpul ove sezone.

Liverpul je u nedelju osvojio Liga kup, pošto je posle produžetaka pobedio Čelsi rezultatom 1:0.

Klub sa Enfilda će sutra na svom terenu od 21 čas dočekati ekipu Sautemptona u osmini finala FA kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop: Potrebno nam je čudo

Izvor: B92, 27.Feb.2024

Holandski fudbaler Rajan Gravenberh zadao je poslednju u nizu glavobolja koje trener Liverpula Jirgen Klop ima...Mladi vezista se povredio u ranoj fazi finala Liga kupa i time se pridružio dugačkom spisku onih koji su na poštedi kod "redsa" kojima predstoji nastup u drugom kup takmičenju...Liverpul...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.