Klop: Potrebno nam je čudo

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:19

Klop: Potrebno nam je čudo

Holandski fudbaler Rajan Gravenberh zadao je poslednju u nizu glavobolja koje trener Liverpula Jirgen Klop ima.

Mladi vezista se povredio u ranoj fazi finala Liga kupa i time se pridružio dugačkom spisku onih koji su na poštedi kod "redsa" kojima predstoji nastup u drugom kup takmičenju.

Liverpul u sredu od 21 čas na "Enfildu" dočekuje Sautempton u petoj rundi FA kupa, a pred taj susret je nemački stručnjak izjavio da će njegovom timu biti potrebno još jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čudo.

"Rajan nam neće biti na raspolaganju. U pitanju je pvoreda ligamenta. Moglo je da bude gore, ali je dovoljno loše da ne može da igra naredni meč. Videćemo. Potrebno nam je čudo sa nekiliko drugih igrača. Zbog toga ne bih da ih otpišem na duže staze. Biće neizvesno do samog starta", rekao je Klop.

Mohamed Salah i Darvin Nunjes su propustili meč protiv Čelsija, a neizvesni su za duel protiv "svetaca". Mnogo mladih fudbalera je napravilo iskorak i donelo pobedu u tom meču.

"Naš tim ima veću dubinu nego što smo mislili. Kao što sam i rekao, bez klinaca ne bismo bili ovde. Priča koja se desila u nedelju je jedna od najboljih fudbalskih priča ikada. Naši fudbaleri koji igraju omladinski fudbala i nemaju nikakvo iskustvo, ali veliki talenat", dodao je Klop.

Ne želi da svom timu dodeli ulogu favorita.

"Volim Čempionšip, intezitet fudbala tamo je neverovatan. Liga je sjajna i teška. O Liverpulu se priča kao o favoritu, ali to nije slučaj. Potreban nam je kompetentant tim koji će biti u stanju da se bori", zaključio je Klop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.