Nova informacija! Ma kakve tri, Mesi potpisuje na deset godina!?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 12:31

Nova informacija! Ma kakve tri, Mesi potpisuje na deset godina!?

Posao je mnogo kompleksniji i Argentinac bi mogao da izvuče pravi bingo i za svoje pojmove...

Pep i Mesi su zajedno osvojili 14 trofeja. Priča je, nikad potvrđena da se nisu baš dobro rastali, odnosno da je Pep otišao zbog Argentinca, ali sa druge strane, i jedan i drugi bi rado radili ponovo.

Mogućnost je prvi put realna, Mesi je nezadovoljan, želi da ode, traži način da to bude u januaru, ali Barsa ga neće prodati, ostaviće jednostavno da mu ugovor istekne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ponudu Sitija ima, na leto bi kao slobodan igrač potpisao ugovor na tri godine, vredan preko 50 miliona evra po sezoni, to niko nikada nije imao u svetu fudbala.

Ali, strategija Sitija nisu Mesijeve tri godine, već deset!

Siti vrlo dobro zna šta plaća. Plan je da posle tri sezone Mesi ode u MLS franšizu, on bi bio sigurno najveća zvezda u istoriji fudbala u pomenutom takmičenju, a kada završi fudbalsku karijeru, primao bi novac kao ambasador kluba. To je ono što ciljaju u Siti grupi, sa klubovima na svim stranama sveta, na svim kontinentima, oni bi svakako mogli da iskoriste Sitijevu neverovatnu popularnost, promovišu svoj brend, dakle čitav posao nije samo fudbalski.

Mesi je slobodan da pregovara oko prvog januara, ni promena uprave kako se priča neće značiti ništa jer je Barsa u velikoj finansijskoj krizi i čak bi bilo olakšanje, iako to neće niko reći da se oslobodi ogromne plate legendarnog fudbalera.

Videćemo šta je rasplet, jasno, ako želi da ostane, ostaće, on je veliki koliko i klub, niko ne bi mogao da mu ne ponudi novi ugovor i da ne naruši odnose sa navijačima, ali po Mesijevim reakcija on je prelomio...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najtraženiji! Odbija 20 miliona po godini, igraće za deset puta manje i svi ga hoće!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 10:18

Zaista čudna priča, ali kakav je trag ostavio u bivšim klubovima....Ono što je sigurno, fantastični Brazilac, sada već u godinam (ima ih 34) neće ostati u Kini...Naime, Hulk je rekao da je odbio ponudu Šangaja, ima 20 miliona evra neto po godini, ali ne želi više da živi u Kini...Brazilac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.