Nova informacija! Ma kakve tri, Mesi potpisuje na deset godina!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.11.2020.
11:29
Izvor: Sportske.net

Posao je mnogo kompleksniji i Argentinac bi mogao da izvuče pravi bingo i za svoje pojmove...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Pep i Mesi su zajedno osvojili 14 trofeja. Priča je, nikad potvrđena da se nisu baš dobro rastali, odnosno da je Pep otišao zbog Argentinca, ali sa druge strane, i jedan i drugi bi rado radili ponovo.

Mogućnost je prvi put realna, Mesi je nezadovoljan, želi da ode, traži način da to bude u januaru, ali Barsa ga neće prodati, ostaviće jednostavno da mu ugovor istekne.

Ponudu Sitija ima, na leto bi kao slobodan igrač potpisao ugovor na tri godine, vredan preko 50 miliona evra po sezoni, to niko nikada nije imao u svetu fudbala.

Ali, strategija Sitija nisu Mesijeve tri godine, već deset!

Baner

Siti vrlo dobro zna šta plaća. Plan je da posle tri sezone Mesi ode u MLS franšizu, on bi bio sigurno najveća zvezda u istoriji fudbala u pomenutom takmičenju, a kada završi fudbalsku karijeru, primao bi novac kao ambasador kluba. To je ono što ciljaju u Siti grupi, sa klubovima na svim stranama sveta, na svim kontinentima, oni bi svakako mogli da iskoriste Sitijevu neverovatnu popularnost, promovišu svoj brend, dakle čitav posao nije samo fudbalski.

Baner

Mesi je slobodan da pregovara oko prvog januara, ni promena uprave kako se priča neće značiti ništa jer je Barsa u velikoj finansijskoj krizi i čak bi bilo olakšanje, iako to neće niko reći da se oslobodi ogromne plate legendarnog fudbalera.

Baner

Videćemo šta je rasplet, jasno, ako želi da ostane, ostaće, on je veliki koliko i klub, niko ne bi mogao da mu ne ponudi novi ugovor i da ne naruši odnose sa navijačima, ali po Mesijevim reakcija on je prelomio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grealish
Thursday, 26.11.2020
16:44

Ne moze biti najveca Zvezda u MLS istoriji, to mesto je rezervisano za Pelea:)

avatar
Badr Hari
Tuesday, 24.11.2020
15:46

Mora čovek da traži nove izazove u karijeri. Nakon što je uništio Barselonu i reprezentaciju Argentine sledeće je da ponovo otera Pepa i Aguera, ovaj put iz City-ja, rastera De Brujnea, Mareza, Sterlinga, Silvu itd. i uništi City. Ovako je nesrećan što nema više šta da uništava jer je iništio sve što je mogao. 😂😂😂

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.11.2020
14:32

Najbolje da ode. Mladji nece biti, vise ne moze sam nositi klub, ne moze dati 5-60 ili 70 golova u sezoni. I sa njim i bez njega oni nece ove godine osvojiti nista, treba njemu dati 100 mil. Slijedece godine je godinu stariji a haj opet daj 100 mil. Da on ima 23-24 godine pa da kazes neka ga. Oni u naredne dvije godine nece naptaviti nista. Pa jel bolje onda sacuvati 200 mil. A za dvije god on ima 35 i vise to nije Messi kojeg si gledao do sad.

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 24.11.2020
14:25

to ne bi bilo dobro jer bih onda morao da napravim 50 profila sa grbom Sitija da bih branio mog idola Messija. :D

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 24.11.2020
14:06

Bolje da sad zavrsi karieru

avatar
Provokator
Tuesday, 24.11.2020
13:29

Jedva cekam da on zavrsi karijeru. Ubedljivo najdosadnije trasfer sage, nezadovoljstva upravom, igracima, trenerima, navijacima, poreskom inspekcijom, vazduhom, vetrom, suncem, peskom ... Ima li nekad da je Mesi zadovoljan ? Svake nedelje vec 15 godina citam iste vesti o njemu. On vodi tim, on se pita, on je nezadovoljan, on odlazi iz Barse svake druge godine, on napusta reprezentaciju svaki put kad razocaraju i ne osvoje nista. Svaki novi ugovor sa Barsom je potpisao posle 1000 vesti o time da nije zadovoljan i raznim ucenama. Samo da zavrsi karijeru i da vise ne citam ovakve vesti ili bilo kakve o njemu.

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.11.2020
14:27

Pogodio si u sredinu....Bullseye. Steta sto ti nemogu dati 2 plusa.

avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 24.11.2020
17:56

Ja koliko znam on šuti i igra. Za ovaj dosadni dio zaslužni su novinari.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 24.11.2020
12:44

Ne može biti veliki kao klub jer da je igrao npr. u Valensiji, ništa ne bi postigao od ovoga. Dugo vremena su za njega igrali Ćavi, Inijesta i Buskets...
Za Barsu je najbolje da ode.

avatar
tanzar
Tuesday, 24.11.2020
14:22

Niko ne osvaja sam titule potreban je dobar kolektiv. Osvojio bi Dzerard premijer liggu da je imao dobre saigrace ovako nista e isto ni Mesi ne bi osvojio da je igrao sam

avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 24.11.2020
18:00

A šta napisa srca ti...