Nova greb-greb srećka Državne lutrije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova "greb-greb" srećka Državne lutrije

Državna lutrija Srbije predstavila je večeras kod Nebojšine kule u Beogradu novu srećku "3 x sreća veća", čija je glavna premija 2,1 milion dinara, a fond dobitaka iznosi 159.210 dinara.

"Ovo je prva srećka na našem tržištu sa multiplikatorom gde možete da uvećate svaki dobitak tri puta", kaže za Tanjug direktor marketinga i prodaje Državne lutrije Srbije Marko Radović i dodaje da je kao motiv na "greb kartici" izabran balon.

On kaže da je tiraž srećke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri miliona primeraka, a da je ukupno oko 850 hiljada dobitnih srećaka.

Priliku da lete balonom, koji je izabran kao simbol "greb-greb srećke", i da dožive zalazak sunca u Beogradu imali su predstavnici medija i prijatelji Državne lutrije Srbije.

Prisutni su bili u prilici i da se oprobaju u kuglanju, ali i nabacivanju obruča na čunjeve, kao i da okušaju sreću i da ogrebu svoju premiju.

U Državnoj lutriji kažu da se srećka ,"3 x sreća veća" može kupiti na jednom od 2.000 prodajnih mesta širom Srbije po ceni od 80 dinara, a da od svake kupljene srećke deo sredstava odlazi u humanitarne svrhe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavljena nova srećka ,,3 x sreća veća,, letom balona iznad Beograda

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Jul.2017, 09:38

BEOGRAD – Nebojšina kula bila je mesto predstavljanja nove srećke Državne lutrije Srbije ,,3 x sreća veća,,..Jedinstvenu priliku imali su predstavnici medija i prijatelji Državne lutrije Srbije da dožive zalazak sunca u Beogradu letom balona koji je zaštitni znak ove Greb, greb srećke. Glavna...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.