Nova devetka Vujina

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova devetka Vujina

Marko Vujin se definitivno učvrstio na tronu najboljih strelaca Bundes lige posle još jedne devetke.
Ovoga puta Melcungenu protiv koga je njegov Kil u Šparkase areni slavio – 32: 29 (13:12) u jednoj od dve oranije odigrane utakmice sedmog kola.
Desni bek reprezentacije Srbije od početka sezone postigao je 55 golova (7.9 po meču) i na listi strelaca je ispred Melcungenovog Mihaela Alendorfa sa tri manje.
Vujin je u sinoćnjem duelu glavninu golova postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u prvom poluvremenu, promašio jedan od ukupno tri sedmerca, koliko je šutirao, ali i na kraju postavio konačan rezultat.
U Melcungenu još nema kapitena Nenada Vučkovića koji se oporavlja od potresa mozga zadobijenog na treningu pre dve nedelje.
Od ostalih srpskih internacionalaca u dresu Rajn Nenakr Levena koji je protutnjao Hanoverom (26:38), opet nije bilo u sastavu Rajka Prodanovića, dok je Nikola Manojlović postigao jedan gol, a povratak Žarka Šešuma očekuje se krajem oktobra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bojinović oborio rekord!

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 07:04

Pre dve sezone, na istom terenu, Monpelje je izgubio od Seson Rena, a sedmorica igrača su privedena zbog navodnog nameštanja rezultata i klađenja na pomenuti meč.. Među njima se našao i nekadašnji kapiten Srbije Mladen Bojinović (36), koji na kraju nije ni optužen.. Čini se da je sve to pozitivno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.