Nova bomba iz Marotine kuhinje - momak od 120 miliona stiže u Inter za deset puta manje novca!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova "bomba" iz Marotine kuhinje - momak od 120 miliona stiže u Inter za deset puta manje novca!

Magija ili ne, tek, "neroazuri" na pragu ogromnog pojačanja.

Inter će u nastavak sezone ući dosta jači, ako je sudeći po najavama italijanskih medija.

Novinar Fabricio Romano danas je objavio da je Kristijan Eriksen prihvatio ponudu Intera da se preseli u Italiju već u januaru.

Danski plejmejker je prihvatio uslove koje su mu ponudili "neroazuri", ali sada je potrebno odobrovoljiti Totenhem

Italijanski klub je ponudio deset miliona evra, Sparsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << traže duplo više, pa je za verovati da će dva kluba ubrzo postići dogovor, a Inter dobiti veliko pojačanje u borbi za Skudeto.

Razgovori su uveliko u toku, a čitav posao bi trebalo da bude gotov u možda već u narednim danima.

Kristijan Eriksen je koliko prošlog leta bio procenjen na čak 120 miliona evra koliko je navodno Real bio spreman da plati, sada će Bepe Marota uspeti da ga dovede za gotovo deset puta manju cifru.

Danac će u februaru napuniti tek 28 godina...

Christian Eriksen has just accepted to join Inter on January - he’d like to move immediatly and is “ready to agree” personal terms.

Inter have now started official talks with Tottenham: €10M offered, Spurs want €20M. Talks ongoing. 🇩🇰#THFC #Tottenham #Inter

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Pobeda je Murinjova, Sparsi dobili veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Ostvarena je velika pobeda na tržištu...Kao što je i najavljeno, novi fudbaler Totenhem Sparsa je portugalski internacionalac Žedson Fernandeš...Ovaj 21-godišnji vezista u Severni London dolazi iz Benfike, u pitanju je pozajmica u trajanju od godinu i po dana, po završetku koje će Totenhem moći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.