Zvanično - Pobeda je Murinjova, Sparsi dobili veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Pobeda je Murinjova, Sparsi dobili veliko pojačanje! (foto)

Ostvarena je velika pobeda na tržištu.

Kao što je i najavljeno, novi fudbaler Totenhem Sparsa je portugalski internacionalac Žedson Fernandeš.

Ovaj 21-godišnji vezista u Severni London dolazi iz Benfike, u pitanju je pozajmica u trajanju od godinu i po dana, po završetku koje će Totenhem moći i da otkupi njegov ugovor od lisabonskog kluba za oko 60 miliona evra.

Zadužio je dres sa brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 30 za nastavak sezone.

Fernandeš iza sebe ima 53 upisana nastupa za Benfiku, postigao je i tri pogotka.

Dres nacionalnog tima u više uzrasta nosio je u više od 50 navrata, upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje.

Za njegove usluge su zainteresovani bili i Čelsi i Vest Hem, na kraju je pobedu odneo Murinjo, sam fudbaler je istakao želju da sarađuje sa svojim slavnim zemljakom.

✍️ We are delighted to announce that we have reached agreement for the 18-month loan of Gedson Fernandes from Benfica with an option to make the transfer permanent.

#BemVindoGedson ⚪️ #COYS

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa klupe Benfike u transfer vredan 50.000.000: Žedson Fernades je Murinjov

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2020

Mančester junajted, Čelsi, Vest Hem, svi su se oni ovog januara pominjali kao udvarači Žedsona Fernandeša, ali kad se u priču uključio Žoze Murinjo sa svojim portugalskim vezama Totenhem je iskočio u prvi plan i danas ozvaničio: 21-godišnji centralni vezni prvo je januarsko pojačanje Pevaca!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.