Nova, bolja, jača ponuda za Teodosića i to iz NBA lige! Da li je ovo njegov naredni klub?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova, bolja, jača ponuda za Teodosića i to iz NBA lige! Da li je ovo njegov naredni klub?

Miloš Teodosić ima mnogo ponuda na stolu, ali jedna se izdvaja, izgleda.

Srpski plejmejler Miloš Teodosić bi mogao da postane novi stanovnik Čikaga.

Čikago Bulsi su veoma zainteresovani da ga vide u svojim redovima, izgleda da žele da trejduju Džimija Batlera u Klivlend kako bi investirali u srpskog košarkaša.

Prema informacijama Eurohupsa, ponuđen mu je višegodišnji ugovor od strane Bulsa, pominje se da je bolji od ugovora koji mu nudi CSKA od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 12 miliona evra za tri godine.

Čikago je poznat kao grad u kojem ima veliki broj Srba, nema sumnje da bi Teodosić imao i veliku podršku sa tribina, ali i podršku van terena.

Dakle, sada je Čikago na pol poziciji kada se radi o Milošu Teodosiću!
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čikago Bulsi nude Teodosiću višegodišnji ugovor

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Specijalizovani košarkaški sajt "Eurohoops“ objavio je da su Čikago Bulsi spremni da ponude višegodišnji ugovor za kapitena ’Orlova’ Miloša Teodosića...Prema njihovim izvorima, NBA velikan želi da za pleja CSKA spremi ponudu mnogo veću od one koju nude Moskovljani, kako bi zadržali svog...

Nastavak na B92...

KAO NIKO DO SADA: Čikago daje ogromnu svotu i ‘tera’ Batlera zbog Tea

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017

Uskoro će doći kraj prepucavanjima ciframa klubova iz SAD.. . Poslednji koji je stao u red za Miloša Teodosića jeste Čikago.. I čini se da je ovo do sada najprimamljivija ponuda srpskom košarkašu koji bi prema saznanjima ‘Eurohupsa’ trebalo da bude u mnogome isplativiji od onog u CSKA koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.