Norvežanka Tereza Johaug osvojila prvo zlato u Pekingu

Izvor: Beta, 05.Feb.2022, 11:32

Norvežanka Tereza Johaug osvojila prvo zlato u Pekingu

Norvška predstavnica u skijaškom trčanju Tereza Johaug osvojila je prvu zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu pošto je danas pobedila u skiatlonu na 15 kilometara.One je 7,5 kilometara klasičnim stilom i 7,5 kilometara slobodnim stilom prešla za 44:13,7 minuta što joj je donelo najsjajnije odličje.Johaug je do sada u karijeri osvojila deset titula svetske šampionke, a ovo joj je prvo pojedinačno olimpijsko zlato.Srebrnu medalju je osvojila je Ruskinja Natalija Neprjajeva, dok se na poslednji stepenik pobedničkog postolja popela Austrijanka Tereza Štadleber. One su za pobednicom zaostale 30,2, odnosno 30,5 sekundi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norvežanka Tereza Johaug osvojila prvo zlato u Pekingu

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2022

Norvška predstavnica u skijaškom trčanju Tereza Johaug osvojila je prvu zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, pošto je danas pobedila u skiajjjtlonu na 15 kilometara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.