Nole u problemu - Izgubio prvi set, pa usledio novi prekid!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole u problemu - Izgubio prvi set, pa usledio novi prekid!

Loš početak današnjeg meča osmine finala za najboljeg tenisera sveta!

Posle dana pauze zbog kiše, Novak Đoković je danas konačno izašao na teren, u duelu sa Špancem Bautistom Agutom, ali je izgubio prvi set rezultatom 6:3!

Međutim, problemi se nastavljaju, kiša je ponovo počela da pada i meč je prekinut.

A posle onoga što se moglo videti tokom prvog seta, nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da će prekid više odgovarati našem teniseru.

Jednostavno, Đoković je bio daleko od svog prepoznatljivog ritma, imao je mnogo problema u svojim servis gemovima, a najbolja ilustracija dešavanja na terenu je to što je Bautista uspeo da napravi čak tri brejka u prvom setu!?

Nole mu je uzvratio dva puta na isti način, ali je presudan bio osmi gem, kada je Bautista poveo sa 5:3, a onda na svoj servis potvrdio osvajanje prvog seta koji je trajao 37 minuta.

Pauza je u toku, ostaje nam da se nadamo preokretu u nastavku meča.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teniseri se od muke šale sa Rolan Garosom! Oglasili se i sa Australijan Opena!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016

Već drugi dan uzastopno, kiša pravi ogromne probleme na Rolan Garosu...Podsetimo, Novak Đoković je uspeo da odigra jedva jedan set, nažalost i da ga izgubi u duelu sa Špancem Bautistom (3:6), posle čega je opet usledio novi prekid zbog kiše i neizvesno je kada će meč biti nastavljen...A dok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.