Nole se oseća sjajno, a šta je rekao o Nadalu?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole se oseća sjajno, a šta je rekao o Nadalu?

Novak Đoković kreće u pohod na novi trofej.

Srpski teniser Novak Đoković krenuće u poteru za novim trofejom i to u Parizu gde učestvuju najbolji teniseri današnjice.

"Što se tiče fizičke spreme - osećam se dobro. Ne osećam nikakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bol u levom ramenu i tako je već dve-tri nedelje. Treninzi su dobro prošli i nadam se da ću što bolje odigrati ovde", ističe Novak.

Đoković zna vrlo dobro da je daleko od prvog mesta, ali da ništa nije izgubljeno.



"Rafa je trenutno u boljoj poziciji da godinu završi na prvom mestu. Ja se nadam da ću u trku moći da umešam prste. Da bih bio broj 1 moram da pobedim u svim mečevima, toga sam svestan, a dosta toga zavisi i od njega i njegove igre. Nikada nije dobro praviti ovakve kalkulacije gledajući psihički momenat igrača, to može da oduzme dosta bitne energije. Pokušavam da ne razmišljam o tome. Moram da igram najbolje moguće, pa ćemo videti šta će biti"
, rekao je Novak.



"Istina je da nismo trenirali zajedno nekoliko godina, bilo je čudno, ali sam se dobro zabavio. Bilo je prijatno, ali u isto vreme i dosta intenzivno. Između nas uvek postoji pritisak kompetetivnosti, ali i dosta poštovanja. Igrali smo pre nekoliko dana u Kazahstanu, proveli smo neko vreme zajedno. Da, mi jesmo rivali, ali nas to ne sputava u tome da poštujemo jedan drugog
", rekao je Novak.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PREDSTOJI MU TEŠKA BORBA: Novak pred nemogućom misijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2019

Veoma nezgodna situacija...Srpski teniser Novak Đoković i dalje je prvi teniser sveta (više pročitajte OVDE), ali već narednog ponedeljka će tu poziciju morati da prepusti velikom rivalu Rafaelu Nadalu. Obojica ove nedelje učestvuju na Mastersu u Parizu, ali bez obzira na ostvaren rezultat Španac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.