Nole je tamo gde treba da bude, spremite se za spektakl u nedelju! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole je tamo gde treba da bude, spremite se za spektakl u nedelju! (video)

Ko god mu bude rival u velikom finalu, biće spektakularno...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u finale Vimbldona, gde će u nedelju braniti trofej osvojen prošle godine.

U današnjem polufinalu protiv Španca Roberta Bautiste-Aguta, Đoković je slavio sa 3:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:3, 6:2, posle dva sata i 50 minuta igre.

To će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đokovićevo šesto vimbldonsko finale, u kojem će pokušati da stigne i do svog petog trofeja na ovom Gren Slem turniru.

Rival će mu biti bolji iz drugog današnjeg polufinala, Rodžer Federer ili Rafael Nadal, čiji meč počinje oko 17:15h.

Đoković je danas odlično odigrao prvi set, prepustio je samo dva gema rivalu, a problemi su počeli u drugom setu, kada je dva puta morao da menja reket, bilo je i jednog kraćeg prekida jer je jednom gledaocu pozlilo i nekako se nervoza uvukla kod našeg tenisera koji je ušao u rezultatski zaostatak i do kraja seta nije uspeo da ga nadoknadi.

Ali, već od trećeg seta stvari su ponovo došle na svoje mesto. Đoković je ponovo delovao sigurno na terenu i kako je meč odmicao njegova igra je bila sve ubedljivija, pa se pitanje pobednika tokom četvrtog seta gotovo nije ni postavljalo.

Tako se Đoković revanširao iskusnom Špancu za dva poraza od početka ove sezone, u Dohi i Majamiju i njihov ukupni međusobni skor je sada 8:3 u pobedama u korist našeg tenisera.

Ipak, i Bautista-Agut ima dosta razloga za zadovoljstvo posle ovog turnira, jer je prvi put odigrao polufinale jednog Gren Slem turnira u karijeri.

-

(🎥@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/ZlZrVZ0KfD

— doublefault28 (@doublefault28) July 12, 2019
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne diraj lava dok spava: Novak u finalu Vimbldona nakon novog mučenja sa Agutom

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2019

Novak Đoković je, čini se nepotrebno, danas prošao put od raja do pakla i nazad. Nije jasno šta se dogodilo, pa je u jednom delu polufinala Vimbldona protiv Roberta Bautista Aguta potpuno izgubio konce susreta, ali je ipak najvažnije da se izvukao. Nakon dva sata i 49 minuta igre naš teniser je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Novak Djoković u finalu Vimbldona

Izvor: Beta, 12.Jul.2019

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas pobedio Roberta Bautistu Aguta.Djoković je pobedio sa 3:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:3, 6:2), za dva sata i 50 minuta igre.Protivnik u finalu biće mu pobednik duela u kom će se sastati Rafael Nadal i Rodžer Federer.Najboljem...

Nastavak na Beta...

FEDERER DOBIO BORBU TITANA I ZAPRETIO NOVAKU: Moćni Rodžer pregazio Nadala za finale sa Đokovićem (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Rodžer Federer dobio je borbu titana sa Rafaelom Nadalom 3:1 (7:6, 1:6, 6:3, 6:4) i plasirao se u finale Vimbldona, u kome će se u nedelju sastati sa Novakom Đokovićem.

Nastavak na Kurir...

Da nikad ne prestanu da igraju tenis...

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2019

Da nikad ne prestanu da igraju tenis! ispalio je onako iz duše Nebojša Višković prateći finiš drugog polufinalnog okršaja Vimbldona i verovatno na najbolji način opisao koliko će nam kada jednog dana odu nedostajati Rodžer Federer i Rafael Nadal. U svom 41. odmeravanju snaga Fedeks i Rafa priredili...

Nastavak na MozzartSport.com...

DERBI PRIPAO RODžERU: Za vimbldonsku krunu se bore Federer i Đoković!

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019

Rival u borbi za trofej biće mu najbolji teniser sveta i branilac titule Novak Đoković, koji je u prvom polufinalu pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se večeras u finale Vimbldona, pošto je u polufinalu pobedio Španca Rafaela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.