Nojer: Nikad ne reci nikad

Izvor: B92, 06.Maj.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: Nikad ne reci nikad

Golman Bajerna Manuel Nojer rekao je da njegova ekipa mora da veruje da može da se plasira u finale Lige šampiona.

U prvom polufinalnom meču Bavarci su deklasirani od Barselone na Nou Kampu sa 3:0 golovima Lionela Mesija i Nejmara.

"Protiv Porta smo videli da je sve moguće, ali mi sada igramo protiv drugog tima. Na ovom meču nismo stvorili mnogo šansi, ali nikad ne reci nikad, moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nastavimo da verujemo da možemo da prođemo u finale", rekao je Nojer posle meča.

Revanš je na programu 12. maja na Alijanc areni u Minhenu. U drugom polufinalu Real je u Torinu u utorak poražen od Juventusa sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nojer: Uvek je sve moguće, samo ne i protiv Barselone

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Golman Bajerna Manuel Nojer održavao je svoj tim do 77. minuta prvog meča polufinala Lige šampiona, a onda je tri puta vadio loptu iz mreže u porazu na Nou Kampu sa 3:0...Sjajno je branio nemački golman u većem delu utakmice, ali nije imao rešenje u finišu za čudesnog Lionela Mesija koji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.