Njukasl nastavio sa poslovanjem u Francuskoj, ofanzivac Marseja novo pojačanje

Izvor: Blic, 19.Avg.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njukasl nastavio sa poslovanjem u Francuskoj, ofanzivac Marseja novo pojačanje

Dosadašnji ofanzivni vezni fudbaler Olimpika iz Marseja Florijan Tovin potpisao je petogodišnji ugovor sa Njukaslom, saopštio je engleski klub.

Tovin (22) je prošao lekarske preglede i ostaće na Sent Džejms Parku do 2020. godine.

U sklopu transfera, fudbaler Njukasla Remi Kabela će ove sezone otići na pozajmicu u Olimpik, a sledećeg leta postaće novi fudbaler francuskog kluba.

Njukasl nije naveo finansijske detalje ugovora. Mladi ofanzivac je peto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojačanje Njukasla u letnjem prelaznom roku.

Trener Njukasla Stiv Meklaren je u junu preuzeo klub i tada mu je vlasnik Majk Ešli obećao da će uložiti u dovođenje novih igrača, pošto su crno-beli prošle sezone jedva izbegli ispadanje u drugu englesku ligu - Čempionšip.

Njukasl je sezonu počeo remijem sa Sautemptonom 2:2, ali je prošlog vikenda izgubio od Svonsija sa 0:2.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezni red 'Svraka' će biti još kreativniji! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015

Na 'Sent Džejms Park' stigla velika nada francuskog fudbala...Ako nekome nije jasno zbog čega je Marselo Bjelsa napustio kormilo Olimpika iz Marseja, onda bi bilo bolje da pogleda koga je sve uprava ovog kluba prodala ovog leta...Sa 'Velodoroma' su otišli klučnji igrači iz prošle sezone, Andre-Pjer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.