Njega ste zaboravili? Igrao 10 puta za reprezentaciju, rešetao u Zvezdi, danas postigao gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega ste zaboravili? Igrao 10 puta za reprezentaciju, rešetao u Zvezdi, danas postigao gol! (video)

Uspeo je da iskoristi grešku protivnika.

Sećate se Dejana Lekića?

Kraljevčanin je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2009/10 kada je bio sjajan što mu je omogućilo transfer u Španiju gde je igrao za Osasunu.

Igrao je za nekoliko timova u Španiji, a sada je u Kadizu gde je danas zaigrao u Kupu protiv Espanjola i postigao gol već u prvom minutu.

Kadiz je poveo u Kupu kralja protiv Espanjola, OVDE pogledajte i na koji način.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leonardo opet pogodio (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 01:00

Brazilac koji je nekadašnji fudbaler Partizana nastavlja da postiže golove...Jedan od najboljih fudbalera Partizana u poslednjih desetak godina, Brazilac Leonardo, sada nastupa za Al Vahdu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a danas je postigao i treći gol u novoj sezoni...Njegova Al Vahda je odigrala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.