Nisu tražili novac za igranje na SP, zašto je Rambo čekao 20 godina?

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisu tražili novac za igranje na SP, zašto je Rambo čekao 20 godina?"

Bivši srpski fudbaler Albert Nađ dao je svoje mišljenje o traženju novca od fudbalera za takmičenje na Svetskom prvenstvu.

Nađ je pričao o Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj, o kojem je Petković imao šta da kaže.

Petković je u razgovoru sa brazilskim medijima otkrio da mu je bilo traženo da plati kako bi se našao na spisku fudbalera za Svetsko prvenstvo 1998. godine.

Za Jugoslaviju su tada igrala velika imena svetskog i evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbala, i svakako nije bilo lako naći se na spisku igrača na kojem su svoje mesto zabetonirali jedan Dragan Stojković Piksi, Dejan Savićević, Predrag Mijatović, Siniša Mihajlović, Vladimir Jugović ili mlade nade poput Dejana Stankovića.

Nađ nije bio pozvan za pomenut Mundijal, ali mu i dalje nije jasno zašto ga tadašnji kontroverzni selektor Slobodan Santrač nije uvrstio u tim.

"Niko nije hteo da igra levog beka u toj selekciji, pa sam ja, iako mi to nije bila pozicija u klubu, odigrao cele kvalifikacije za Jugoslaviju i činilo se da sam jedini siguran putnik u Francusku. Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela…sve mi je bilo jasno", rekao je Nađ za "VICE".

Ipak, Nađ kaže da njemu niko nije tražio novac za put u Francusku.

"I da jeste, ne bih nikad dao pare da igram za reprezentaciju, jer je to za mene pre svega bilo pitanje časti. Moram da priznam da nisam čuo da su neki igrači platili, ili im je tražen novac. Ako je već tako bilo, nije mi jasno zašto Rambo nije izašao i rekao to javno, a ne sada posle 20 godina", dodao je Nađ.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAĐ ODGOVORIO DEJANU PETKOVIĆU: Rambo, što si dosad ćutao? Izjava čuvenog fudbalera da su mu tražili pare kako bi igrao za reprezentaciju ustalasala javnost u Srbiji!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2019, 16:52

Veliki skandal najavio je Dejan Rambo Petković izjavom da su mu tražili pare kako bi bio deo naše reprezentacije na Mundijalu 1998. godine, a jedan od onih koji su tada nosili dres sa državnim grbom, Albert Nađ, tvrdi da njemu niko nikad nije tražio novac da bi igrao za nacionalni tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.