Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 00:31

Nisu ga slučajno platili 11.000.000: Foland nastavio da rešeta u dresu Monaka (VIDEO)

Golovi nemačkog napadača prijaju i Bajer Leverkuzenu, koji bi na osnovu bonusa mogao da dobije još 4.000.000 evra od Kneževa.

Svojim 14. golom u 27. nastupu za Monako, iskusni nemački špic Kevin Foland najavio je prolaz Monaka u osminu finala Kupa Francuske. I prestigao Visama Ben Jedera u ulozi najboljeg strelca tima.

Sjajno igra 28-godišnji napadač - uz pomenute golove ima i osam asistencija - kog su Kneževi u septembru doveli iz Bajer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Leverkuzena za 11.000.000 evra, uz moguća još 4.000.000 kroz razne bonuse, koji će, kako Nemac igra, verovatno biti ispunjeni.

Bez većih problema Monako je savladao Nicu 2:0 u gostima, a pored Folanda, koji je u 29. minutu rutinski završio akciju posle povratnog dodavanja Seska Fabregasa, ustrelce se upisao i Ruben Agilar tri minuta pre kraja. Opet je nesigurna bila odbrana domaćeg tima, delovali su igrači Nice kao da šutiraju granatu, a ne fudbalsku loptu, a to je iskoristio desni bek gostiju i overio prolaz svog tima u narednu fazu.

Monako se vratio na pobednički kolosek posle prvenstvenog poraza od Strazbura (0:1), koji je bio prvi za ekipu Nike Kovača još od sredine decembra. U 2021. godini, Kneževi imaju 12 pobeda, jedan remi i taj jedan poraz. Trenutno su četvrtoplasirani u Ligi 1, a priliku da se vrate na međunarodne scene imaju i dalje u Kupu, koji su osvajali pet puta, ali poslednji je to bilo još 1991. godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.