Ništa od reprize Liverpula, Totenhem prejak za Zvezdu, dve povrede za potpuni košmar na Marakani (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od reprize Liverpula, Totenhem prejak za Zvezdu, dve povrede za potpuni košmar na ''Marakani'' (video)

Zvezda promašivala, Totenhem svoje prilike koristio i na kraju došao do ubedljive pobede na ''Marakani''.

Priželjkivali su navijači Crvene zvezde da se ponovi ono što smo videli pre tačno godinu dana, kada je Pavkov sa dva gola srušio Liverpul na ''Marakani'', ali se to večeras protiv Totenhema nije dogodilo.

U četvrtom kolu Lige šampiona, aktuelni vicešampion Evrope je pred više od 42 hiljade gledalaca ubedljivo trijumfovao rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 4:0 i na tabeli Grupe B pobegao Zvezdi na četiri boda razlike.

Poraz jeste ubedljiv, drugo mesto u grupi po svemu sudeći ostaće samo san, ali šanse za Zvezdin plasman u ''evropsko proleće'' i dalje postoje.

Mogao je Milan Pavkov i večeras da se proslavi, ali za raziku od prošle godine, kao da je izgoreo u prevelikoj želji da ''delijama'' priredi reprizu.

Videlo se to u 23. minutu meča, kada je posle akcije sa Garsijom izbio oči u oči sa golmanom Gazanigom, ali umeso mreže, pogodio je ispruženu levu nogu Totenhemovog čuvara mreže.

Bila je to idealna prilika da Zvezda povede, da se atmosfera dovede do ''usijanja'', ali kako to obično biva, nije se dugo čekalo da tako kvalitetna ekipa kao što je Totenhem, kazni ovaj promašaj.

Kazna je usledila u 34. minutu, i to na vrlo neobičan način. Bio je to pravi karambol u kaznenom prostoru Crvene zvezde, Kejn, pa Son su pogađali stativu, odnosno prečku, Zvezdini defanzivci su neuspešno pokušavali da otklone opasnost, a na kraju lopta dolazi do Đovanija Lo Selsa, koji sasedam-osam metara pogađa mrežu - 0:1.

Mogla je Zvezda do izjednačenja u finišu prvog poluvremena, u 44. minutu, kada je Van la Para bio u prilici, iskosa sa desne strane je gađao bliži ugao, a pogodio stativu. Potom se lopta odbila do Sančeza, koji nespretno reaguje, ali onda prečka spasava goste.

Ostalo je 0:1 na poluvremenu, a na početku drugog još jedna sjajna prilika za Zvezdu. Bila je to zaista obećavajuća akcija, Pavkov je imao loptu na ulasku u kazneni prostor, mogao je da bira šta će s njom uraditi, da li dašutira da li da uposli Garsiju, da li Marina, a uradio je ono što nikako nije želeo- loptu je poslao između dvojice svojih igrača, prejako za Marina i prilika je propala.

Ova akcija označila je početak Zvezdinog košmara u drugom poluvremenu.

Razigrao se Korejac Son, koji je u 57. minutu posle odlične i vrlo brze i precizne akcije Ndombelea i Dele Alija duplirao prednost Totenhema.

Četiri minuta kasnije isti igrač ponovo uspeva da savlada Borjana, ovoga puta posle akcije Denija Rouza i na semaforu je stajalo 0:3.

Pokušavao je trener Milojević izmenama da prodrma svoju ekipu, ali se i to ispostavilo kao novi problem, jer je posle treće izmene Pavkov doživeo povredu, pa je Zvezda finiš meča dočekala sa igračem manje na terenu.

Brojčanu prednost Totenhema iskoristio je Eriksen, majstorskim udarcem pored Kanjasa u 85. minutu, za konačnih 4:0.

Da sve bude gore, u nadoknadi vremena Skip oštro startuje na Boaćija, pa je pitanje koliko je i njegova povreda ozbiljna...

- FK Crvena zvezda  -  Tottenham Резултати Уживо

-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubedljivo poražena od Totenhema

Izvor: Beta, 07.Nov.2019, 00:24

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas od Totenhema sa 4:0, u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.Strelci na stadionu "Rajko Mitić" bili su Djovani Lo Selso u 34. i Heung Min Son u 57. i 61. i Kristijan Eriksen u 85. minutu.Zvezda je treća na tabeli sa tri boda, četiri manje od Totenhema, devet...

Nastavak na Beta...

Zvezda nije mnogo izgubila, ono pravo tek sledi!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2019

Porazi od Totenhema jesu ubedljivi, ali nisu previše pokvarili Zvezdine ambicije oko plasmana u ''evropsko proleće''...Naravno, plasman u osminu finala Lige šampiona od večerasvišene izgleda kao realna opcija, ali borba za treće mesto i plasman u 1/16 finala Lige Evrope vodiće se do poslednjeg...

Nastavak na Sportske.net...

SPECIJAL: Pavkov daje gol i Zvezda pobeđuje - kvota 15,0!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2019

Navikli ste već na brojna iznenađenje od kladionice MOZZART uoči velikih evropskih utakmica naših klubova, i reprezentativnih selekcija. Kao ekskluzivni beting partner Crvene zvezde i za večeras smo spremili specijalnu ponudu. Totenhem je veliki favorit, kao aktuelni vicešampion Evrope i tim koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.