Zvezda nije mnogo izgubila, ono pravo tek sledi!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nije mnogo izgubila, ono pravo tek sledi!

Porazi od Totenhema jesu ubedljivi, ali nisu previše pokvarili Zvezdine ambicije oko plasmana u ''evropsko proleće''.

Naravno, plasman u osminu finala Lige šampiona od večerasvišene izgleda kao realna opcija, ali borba za treće mesto i plasman u 1/16 finala Lige Evrope vodiće se do poslednjeg kola.

Crvenoj zvezdi do kraja grupne faze ostaju mečevi sa Bajernom na ''Marakani'' i Olimpijakosom u Pireju.

Ukoliko Totenhem nastavi u ovom večerašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stilu i u sledećem kolu protiv Olimpijakosa i ne dozvoli iznenađenje, Zvezdi će u naredna dva kola biti dovoljan još samo jedan bod za plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

Ali, ne bilo koji bod, nego pre svega onaj protiv Olimpijakosa u poslednjem kolu.

Ipak, postoji još jedna opcija, ako Zvezda u sledećem kolu osvoji bar bod na ''Marakani'' protiv Bajerna koji je rešio pitanje plasmana u osminu finala LŠ, a Olimpijakos izgubi u Londonu, onda bi i minimalan poraz beogradskim crveno-belima bio dovoljan u poslednjem kolu u Atini.

U svakom slučaju, Zvezda ima čemu da se nada, iako možda mnogima posle dva ubedljiva poraza od Totenhema to baši ne izgleda.

-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li se to Ronaldo naljutio zbog izmene? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2019

Kasnim golom Daglasa Koste Juventus je tukao Lokomotivu u Moskvi sa 2:1 i dva kola pre kraja grupne faze Lige šampiona obezbedio plasman u osminu finala. Mediji u Italiji i Španiji, međutim, više se bave odnosom na relaciji Mauricio Sari - Kristijano Ronaldo, nego samom utakmicom i prolazom Stare...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.