Ništa od odlaska u Rusiju, Manćini stavio potpis na petogodišnji ugovor sa Sitijem!

Izvor: Blic, 09.Jul.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od odlaska u Rusiju, Manćini stavio potpis na petogodišnji ugovor sa Sitijem!

Nadali su se u ruskoj kući fudbala da će Roberto Manćini postati njihov novi selektor, ali će "zbornaja komanda" morati da potraži drugog stratega: italijanski stručnjak je obnovio saradnju sa Mančester sitijem, potpisavši ugovor do 2017. godine.

"Oduševljen sam što ću moći da se potpuno posvetim Mančester sitiju u narednih pet godina. Mogućnosti koje nam se pružaju nakon naših poslednjih uspeha su fantastične. Siti je fenomenalan fudbalski klub, od vlasnika, direktora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprave, do igrača, stručnog štaba i navijača. Veoma se radujem predstojećim izazovima", izjavio je novi/stari strateg "građana".

Roberto Manćini je prošlu sezonu završio kao trener šampiona Engleske, a Siti je do titule došao u spektakularnoj završnici Premijer lige u kojoj su sekunde delile gradskog rivala Junajted od novog trofeja.

Podsetite se kako su TV komentatori širom planete ispratili te završne trenutke sezone 2012/2013 i gol Aguera za titulu Sitija.

Povezane vesti: Kolarov: Lepo mi je u Mančesteru, ali neću da grejem klupu Klišiju Barsa za Kolarova nudi 15 miliona evra Neverovatno. Manćini kaže da nema dovoljno igrača! Aguerova plata naljutila igrače Sitija Aguero potpisao za Siti uz reči "Ja sam Če Gevara modernog fudbala"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćiniju lepo, dobio novi ugovor

Izvor: Sportal.rs, 09.Jul.2012

Manćini ne mrda nigde. Italijanski stručnjak je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem tako da svaka priča o njegovom odlasku sa "Itihada", u Rusiju recimo, pada u vodu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.