Nišlije traže hitno suočavanje sa vođstvom FSS pred meč sa Zvezdom

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 17:03

Nišlije traže hitno suočavanje sa vođstvom FSS pred meč sa Zvezdom

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša poslalo je dopis na adresu Fudbalskog saveza Srbije u kojem traže hitan sastanak sa vođstvom te oganizacije.

U dopisu, Nišlije su kao povod sastanka koji traže naveli dešavanja na poslednjoj utakmici sa Železničarom u Pančevu.

Radnički je poražen 3:2 posle preokreta u drugom poluvremenu, a nakon meča trener ekipe Nikola Trajković poručio je da zauvek odlazi iz srpskog fudbala.

Trajković je prst uperio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ka Sudjskoj organizaciji kao generatoru koji proizvodi mulj u srpskom fudbalu. Utakmicu u Pančevu sudio je Jovan Šegrt.

Nišlije na sastanku traže obavezno prisustvo predsednika Sudijske organizacije Dejana Santrača, koji je, kao što je poznato, u toku sezone preuzeo tu poziciju od Dejana Filipovića, nakon pritisaka koje je ovaj trpeo.

Radnički naredni meč igra protiv Crvene zvezde na "Čairu" i vođstvo ovog kluba želi da od najviših predstavnika Saveza sasluča njihov stav povodom poslednjih dešavanja na njihovim mečevima.

Dopis Nišlija na adresu FSS prenosimo u celosti.



"Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša zahteva hitan sastanak sa predsednikom FSS-a, gospodinom Džajićem, potpredsednikom, gospodinom Nedimovićem, kao i generalnim sekretarom, gospodinom Šurbatovićem. Povod sastanka je pronalažnje načina za razrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj utakmici i prethodnim utakmicama koje je Radnički odigrao, a za koje smatramo da nikome ne idu u prilog. Molimo vas da na sastanku obavezno bude prisutan i gospodin Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. Molimo vas da odgovor dobijemo u roku od 24 sata od prijema ovog e-maila",
piše u dopisu Radničkog.

Na potezu je FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRED MEČ SA ZVEZDOM: Nišlije traže HITAN SASTANAK u FSS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Izdato i saopštenje....Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša poslalo je dopis na adresu Fudbalskog saveza Srbije u kojem traže hitan sastanak sa vođstvom te oganizacije...U dopisu, Nišlije su kao povod sastanka koji traže naveli dešavanja na poslednjoj utakmici sa Železničarom u Pančevu...Radnički...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.