Radnički traži hitan sastanak sa Draganom Džajićem i rukovodstvom FSS-a

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2024, 16:39

Radnički traži hitan sastanak sa Draganom Džajićem i rukovodstvom FSS-a

Dan nakon poraza od Železničara iz Pančeva (3:2) i ostavke šefa stručnog štaba Nikole Trajkovića, rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša saopštilo je da zahteva hitan sastanak sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

Ko će da se bori za Radnički?; foto: Ljubica Jocić Drugi poraz zaredom i odlazak trenera Nikole Trajkovića naterali su Upravu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radničkog na reakciju. Iz kluba sa "Čaira" ka FSS-u otišao je poziv na hitan sastanak koji potpisuje direktor Radničkog Dejan Propadalo.

Povod sastanka je pronalaženje načina za rezrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj i prethodnim utakmicama koje je Radnički odgirao, a za koje smatramo da nikome ne idu u prilog. Molimo Vas da na sastanku bude obavezno prisutan i gospodin Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. Molimo Vas da odgovor dobijemo u roku od 24 sata od prijema ovog mejla - piše u pozivu.

Nije poznato da li će i kako na ovaj poziv odgovoriti iz FSS-a. Radnički je na 13. poziciji sa 23 boda, a u narednom kolu na "Čair" stiže Crvena zvezda.

Poziv iz Fudbalskog kluba Radnički

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlije traže hitno suočavanje sa vođstvom FSS pred meč sa Zvezdom

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša poslalo je dopis na adresu Fudbalskog saveza Srbije u kojem traže hitan sastanak sa vođstvom te oganizacije...U dopisu, Nišlije su kao povod sastanka koji traže naveli dešavanja na poslednjoj utakmici sa Železničarom u Pančevu...Radnički je poražen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.