Nišlije i na Malti žele pobedu

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije i na Malti žele pobedu

Fudbaleri Radničkog otputovali na revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: MN Press

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Ivica Tončev, rekao je uoči puta na Maltu da će njegova ekipa u revanšu protiv Gzire igrati kao da nema prednost od četiri gola iz prvog duela kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Nije završeno dok se ne odigra druga utakmica. Mi ćemo igrati kao da je u Nišu bilo 0:0, idemo na pobedu, očekujemo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se to tamo desiti", rekao je Tončev novinarima na aerodromu u Nišu.

Fudbaleri Radničkog igraju u četvrtak od 18 časova na Malti protiv Gzire, revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Prošlog četvrtka na Čairu, domaćin je slavio 4:0.

Bila je to prva utakmica niškog kluba u Evropi posle 35 godina.

"Posle 35 godina naši navijači, grad Niš i Južna Srbija dočekali su da Radnički igra van Srbije. To je za nas u ovom trenutku najvažnije. Doživeo je i niški aerodrom da fudbaleri odatle napuste Srbiju i odu na zvaničnu utakmicu", naveo je Tončev.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.