Haskić već mislima u drugom kolu: Nismo bili na najvišem nivou, tek ćemo pokazati koliko smo opasni

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haskić već mislima u drugom kolu: "Nismo bili na najvišem nivou, tek ćemo pokazati koliko smo opasni"

Radnički je na sjajan način obeležio povratak u Evropu - u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u Nišu je savladao maltešku Gziru junajted (4:0) i napravio veliki korak ka drugom kolu.

Revanš na Malti zakazan je za četvrtak od 18 sati, kad bi Nišlije trebalo i formalno da osiguraju prolaz dalje i zakažu dvomeč sa Makabijem ili Ferencvarošem.

Jedan od igrača koji je ostavio najbolji utisak na brojnu nišku publiku u prvoj utakmici sa Gzirom je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nermin Haskić, strelac dva pogotka na debiju.

"Doživeo sam nešto slično u Sarajevu pre šest godina, igrali smo kvalifikacije za Ligu Evrope i takođe sam postigao dva gola. Drago mi je da se to ponovilo. Atmosfera na stadionu bila je sjajna, Nišlije daju vetar u leđa klubu, a neka prikazano u prvom kolu bude svojevrsna pozivnica navijačima da u još većem broju dođu na naredni meč u kojem budemo domaćini. Nadam se da smo učinili dovoljno da prođemo u drugi krug kvalifikacija", rekao je Haskić.

Iskusni ofanzivac očekuje da se trend dobrih igara nastavi u narednom periodu, kako Radnički bude dizao formu.

"Videlo se iz prikazanog u prvom poluvremenu da nismo bili na maksimalnom nivou, nadam se da nećemo imati problema na Malti, a već u narednom kolu ćemo potvrditi koliko opasni možemo da budemo", poručuje Haskić.

Rukovodstvo Radničkog je za put na Maltu obezbedilo čarter let sa niškog aerodroma, a u avionu koji će poleteti u sredu u 11.25 sati će se, osim fudbalera, članova stručnog štaba i čelnika kluba, naći i predstavnici gradske uprave, društvenih i političkih organizacija, veterani Radničkog, novinari, kao i predstavnici svih navijačkih grupa ekipe sa Čaira.

Sletanje na Maltu predviđeno je za sredu od 13.30 časova, a istog dana od 16.30 Radnički će imati i obaveznu konferenciju za medije, posle koje će odraditi i trening na stadionu na kojem će se u četvrtak igrati meč.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.