Nisam želeo da Jokić uopšte igra

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 09:35

"Nisam želeo da Jokić uopšte igra"

Nikola Jokić bio je ispod svog nivoa u porazu Denvera od Portlanda 125:115.

Na terenu je proveo samo 24 minuta i za to vreme postigao 8 poena (3/8 iz igre, 0/2 trojke) uz 5 skokova.

Jokić je ipak sjajno razigravao saigrače i podelio 13 asistencija, a trener Nagetsa Majk Meloun otkriva da nije trebalo uopšte da igra.

"Nisam ni želeo da Nikola igra večeras. Ali smo razgovarali pa sam odlučio da mu dam nešto minuta. On nam je mnogo važan", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Meloun.

Denver je odavno obezbedio mesto u plej-ofu, ali se bori sa Los Anđeles Klipersima za drugu poziciju na Zapadu.

"Želimo da dobijemo svaku utakmicu, ali moramo da budemo i pametni, da se fokusiramo na prioritete, da se postaramo da on uđe zdrav u plej-of", dodao je trener Nagetsa.

Denver u narednom meču igra protiv Jute Džez, u subotu od 21.30, uz prenos na TV B92.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PORAZ DENVERA: Srbin odmarao i razigravao! Nisam želeo da Jokić uopšte igra! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020

Srpski centar ispod svog nivoa...Košarkaši Denver Nagetsa pretrpeli su i drugi poraz u NBA "mehuru" na meču sa Portland Trejlblejzersima (125:115)..Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.