PORAZ DENVERA: Srbin odmarao i razigravao! Nisam želeo da Jokić uopšte igra! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 10:12

PORAZ DENVERA: Srbin odmarao i razigravao! Nisam želeo da Jokić uopšte igra! (VIDEO)

Srpski centar ispod svog nivoa.

Košarkaši Denver Nagetsa pretrpeli su i drugi poraz u NBA "mehuru" na meču sa Portland Trejlblejzersima (125:115)

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Portland, koji se grčevito bori za plej-of, je bio pod velikim pritiskom i Denver je bolje ušao u meč, ali ispustio prednost pa je na poluvremenu bilo +13 za Blejzerse.

Njihova prednost se, ipak, "istopila" tokom treće četvrtine, a početkom četvrte Denverovi rezervisti su poveli.

Iako je Teri Stots na terenu držao sve startere, oni su imali dosta problema protiv Majkla Portera Džuniora i ostatka Denverovog donjeg dela klupe.

Na kraju zaustavljanja Demijana Lilarda nije bilo, iako je "grumenje" u samoj završnici imali i prednost, i to pri rezultatu 106:105.

Upravo je Dejm odigrao fenomenalan meč i završio ga sa 45 poena (13/21) i 12 asistencija. Geri Trent Džunior je ubacio 27 (10/15), a Nurkić se istakao sa 22 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Ponovo najbolji u Nagetsima bio je pomenuti Porter, koji je imao novi dabl-dabl, ovog puta od 27 poena (10/18) i 12 skokova.

Džeremi Grent se imao 18 poena, a Mejson Plamli, Pi Džej Dozir i Tori Kreg po 13.

Trener Denvera Majk Meloun otkriva da Srbin nije trebalo uopšte da igra.

 - Nisam ni želeo da Nikola igra večeras. Ali smo razgovarali pa sam odlučio da mu dam nešto minuta. On nam je mnogo važan - kazao je Meloun.

Pogledajte kako izgleda Lana Rouds, porno zvezda kojoj se udvaraju mnogi fudbaleri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.