Nisam Zekin

Izvor: Kurir, 27.Okt.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam Zekin

Dragan Đurić, novoimenovani predsednik Partizana, tvrdi da su mu dosadile priče o tome da je čovek Žarka Zečevića. On naglašava da sa Zekom ima korektan odnos, ali da nema govora o tome da je na pomenutu funkciju došao zbog poznanstva s nekadašnjim generalnim sekretarom crno-belih. Prvi čovek aktuelnog šampiona otkriva da će izgradnja novog stadiona biti započeta vrlo brzo, a da će ekipe mečeve u domaćem šampionatu igrati u Sportskom centru u Zemunu, dok bi na evropskim mečevima domaćini bili na stadionu Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampion pao na brdu

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2008

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Čukaričkog na Banovom brdu u 9. kolu Jelen Superlige - 0:1 (0:0). Gol kojim su „crno-beli“ pretrpeli prvi ovosezonski poraz u prvenstvu postigao je Nenad Višnjić u 78. posle odličnog kornera koji je izveo nekadašnji fudbaler Partizana Nebojša Marinković....

Nastavak na Glas javnosti...

Đurić: Nisam Zekin, igraćemo na Marakani

Izvor: Mondo, 27.Okt.2008

Novom predsedniku Partizana dosadilo 'povezivanje' sa Žarkom Zečevićem. Postoji mogućnost da u vreme izgradnje novog stadiona, crno-beli budu domaćini u komšiluku.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.