Nisam Zekin čovek

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam Zekin čovek

Dragan Đurić, novoimenovani predsednik Partizana, tvrdi da su mu dosadile priče o tome da je čovek Žarka Zečevića.

On naglašava da sa „Zekom“ ima korektan odnos, ali da nema govora da je na pomenutu funkciju došao zbog poznanstva sa nekadašnjim generalnim sekretarom „crno-belih“. Prvi čovek aktuelnog šampiona otkriva da će izgradnja novog stadiona biti započeta vrlo brzo, a da će ekipe mečeve u domaćem šampionatu igrati u Sportskom centru u Zemunu, dok bi na evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mečevima domaćini bili na stadionu Crvene zvezde.

- Mislim da jednom treba da stavimo tačku na tu priču vezanu za Žarka Zečevića. S njim imam korektan, ali ne preterano čest kontakt i te priče nemaju veze sa istinom. Nisam ja ni Zekin, ni Nenadov, Jokanov ili Ivanov čovek, ja sam svoj i ničiji više. U Partizan sam došao da pomognem i moj način rada se neće mnogo promeniti posle skidanja prefiksa vršilac dužnosti, jer sam i do sada bio maksimalno predan „crno-belima“ - kaže Đurić.

Prvi čovek kluba iz Humske ističe da u Partizanu radi bez ikakvih primanja, jer mu to uopšte ne treba.

SAMO TRANSPARENTNO

Dragan Đurić najavljuje da će poslovanje kluba ubuduće biti potpuno transparentno.

- U klub ćemo uvesti profesionalizam i sve će morati da bude javno od kupovine kafe do transfera. I prilikom Jovetićevog transfera u Fjorentinu otvoreno smo rekli koliko smo novca dobili od tog posla, pa će tako biti i ubuduće.

- U Partizan sam došao da pomognem, a ne da zaradim novac i o tome nijednog trenutka nisam razmišljao. Kao predsednik „crno-belih“ radim volonterski i nemam nikakvih primanja, jer meni to ne treba.

Kao jedan od primarnih zadataka u svom bitisanju u klubu Đurić je postavio izgradnju novog stadiona.

- To je projekat koji je Partizan odavno zaslužio. Mi imamo sve planove i samo čekamo odobrenje za početak radova. Za vreme izgradnje tog objekta ekipa će mečeve igrati u Zemunu, dok lično ne bih imao ništa protiv da evropske utakmice igramo i na stadionu Crvene zvezde. Naravno, bolje bi bilo da ekipe ugostimo na stadionu OFK Beograda, ali kako on ne ispunjava uslove, nećemo valjda da idemo u Beč - kaže Đurić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.