Nikolić: Vojvodina dolazi rasterećeno, a to je uvek opasno

Izvor: Prva.rs, 04.Apr.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Vojvodina dolazi rasterećeno, a to je uvek opasno

"Vojvodina ima drugačiji koncept nego jesenas kada sam ih vodio. Ne mislim da su slabiji, imaju mnogo talentovanih i nekoliko iskusnih bivših internacionalaca. Dosta dobro poznajem većinu igrača, ostali su bez šampionskih ambicija i sve su bacili na Kup, zbog čega mogu da igraju rasterećeno protiv nas i to može da bude opasnost", istakao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je naveo da mu je drago što će konačno moći da računa na sve igrače, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se posle odrađenih suspenzija u tim vraćaju Danko Lazović, Branislav Trajković i Nikola Ninković.
"Očekujem da odigramo kvalitetno i da simbiozom energije sa tribina dođemo do važne pobede. Mi smo naučili da nosimo pritisak na leđima, znamo da se ponašamo i da igramo u takvim uslovima", konstatovao je Nikolić.

Nikolić je dodao da mu znači podrška uprave, pošto su potpredsednici kluba Mile Jovičić i Duško Jovanović najavili su da će klub aktivirati opciju o produžetku saradnje.
"Podrška uprave uvek znači i lepo je kad se čuju takve reči. Mi smo na putu ka ostvarenju cilja, ali to hza mene sad nije tema, razmišljam samo o odbrani titule", zaključio je Nikolić.

Derbi utakmica 22. kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18 sati.



Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.