Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2020, 20:28

Nikolić: Srce mi je stalo, od sada ja određujem ko izvodi penale

Srpski stručnjak otkrio utiske posle debija u ruskom fudbalu

Marko Nikolić je uspešno debitovao u ruskom fudbalu pošto je sa Lokomotivom savladao Orenburg 1:0.

U prilično zanimljivom meču sa mnogo stresnih situacija, Nikolić je zadržao hladnu glavu i na kraju osetio veliko olakšanje. Posle meča je otkrio novinarima prve utiske posle debija.

“Dobri su mi utisci posle utakmice. Prvo poluvreme je bilo dobro, kontrolisali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meč, stvarali šanse i vršili pritisak. Posle pauze smo videli svašta: Isključenja, penale, poništene golove… Generalno, drago mi je zbog pobede”, kaže Nikolić.

Ruske novinare je zanimalo zašto je iskoristio samo jednu izmenu na meču, a mogao je pet. I tu jednu je napravio u nadoknadi vremena.

“Nikad ne pravim izmene samo da bi ih pravio. Igrači koji su bili na terenu su dali sve od sebe i bili dobri. To ne znači da neću praviti više izmene u naredne dve nedelje. Sigurno ćemo imati veću rotaciju”.

Eder je u finišu meča promašio penal za 2:0. Ko je bio određen za izvođača najstrože kazne?

“Dvojica su bila određena: Aleksej Mirančuk i Eder. Između sebe su se dogovorili oko izvođenja penala i ispostavilo se da to nije bila baš uspešna odluka. Skoro da mi je srce stalo kada nismo pogodili penal. Šalim se naravno, ali u budućnosti ću ja birati ko će da izvodi penale”, poručio je strateg Lokomotive.

Nikolića su pitali i za reakciju najvatrenijih pristalica Lokomotive koje su imale negativna skandiranja na njegov i račun uprave kluba.

“Vrlo dobro znam kakva je klupska legenda Jurij Sjomin. I nemam nikakav problem sa tim. Najvažnije je da navijači makar nisu tihi. Hvala i onima koji su nas podržali. Ne želim da se bavim klupskom politikom, ja sam trener i moj posao je da spremam ekipu i da pobeđujem. Nisam čuo ta negativna skandiranja na moju adresu. Znam koji je jedini način da pridobijemo navijače”. 

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.