Nikolić: Nije nam sviran penal kao suza! Videćemo koliko ćemo dugo biti prvi

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nije nam sviran penal kao suza! Videćemo koliko ćemo dugo biti prvi

„Napravili smo grešku kakvu petlići ne smeju“, kaže trener Partizana

Partizanov trener Marko Nikolić bio je prezadovoljan trijumfom njegovog tima u Ivanjici (2:1), u premijernom susretu 34. kola Superlige Srbije.

Pobedilismo na teškom gostovanju, ovo nam je 32. vezani meč bez porzaa, veliki je to niz. Imali smo potpunu kontrolu dešavanja na terenu, čak i neke šanse u prvom delu. Čini mi se i jedan penal kao suza“, ocenio je Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << misleći na start Amanovića nad Đurđevićem iz prvog poluvremena koji sudija Aleksandar Vasić nije okarakterisao kao prekršaj.

U drugom jeste, kad je golman Đogatović oborio Marka Jankovića. Prethodno je Uroš Đurđević pogodio za 1:0, a sa bela tačke duplirao vođstvo koje je u 62. minutu prepolovio Eliomar.

Dali smo dva gola, a onda napravili grešku kakvu petlići ne smeju da prave. Ako je za neko opravdanje biliži se kraj prvenstva, raste nervoza, ali Partizan je večeras prvi. Koliko dugo ćemo biti prvi, videćemo sutra“, dodao je Nikolić.

Kad je u pitanju greška golmana Stevanovića koja je prethodila pogotku Javora, trener crno-belih je rekao da ima poverenje u svoj izbor i da u narednoj rundi neće menjati čuvara mreže.

Braniće Stevanović“, dodao je Marko Nikolić.

Njegov kolega na klupi Javora, Srđan Vasiljević mogao je da čestita crno-belima, ali i svojim igračima.

Dobra partija Javora... Partizan je kvalitetan tim, odmah je nametnuo ritam, uspeli smo donekle da osujetimo njihove napade, ali postaje praksa da odmah na početku drugog poluvremena primamo gol. To su greške koje se ne dopuštaju u ozbiljnom fudbalu“, rekao je Vasiljević.

(FOTO: FK Partizan)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.