Nikolić: Lazović čini sve da ostane u Partizanu, moramo da uradimo nešto da on bude zadovoljan ovde!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Lazović čini sve da ostane u Partizanu, moramo da uradimo nešto da on bude zadovoljan ovde!

„Doveli smo šta nam je potrebno, malo smo kasnili sa dolascima, ali sad je taj deo u redu“, rekao mladi stručnjak

Konačno izraz zadovoljstva na licu trenera Partizana Marka Nikolića! Ne samo zbog ubedljive pobede crno-belih protiv Sinđelića (5:0), već zbog činjenice da će jedan od najboljih igrača Parnog Valjka Danko Lazović vrlo verovatno ostati u Humskoj.

Iskusni napadač ima ponudu kineske Tede, ali izgleda će će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vođen emocijama ostati u Partizanu. To je nagovestio i Marko Nikolić.

„Mnogo sam srećan zbog svakog dana koji Danko provede sa nama. On sve čini da ostane u Partizanu. Takav sam utisak stekao. A trebalo bi i mi nešto da da uradimo da on bude zadovoljan ovde“, rekao je Nikolić.

Apelovao je mladi stručnjak tokom priprema u Beleku na upravu kluba da urgentno dovede pojačanja i reši status pojedinih igrača koji su bili između ostanka i odlaska. Crno-beli su doveli Bandalovskog i Blažiča, pa se tako takmičarski kadar lidera Superlige nazire.

„Doveli smo šta nam je potrebno, malo smo kasnili sa dolascima, ali sad je taj deo u redu. Čini mi se da su statusi igrača o kojima smo govorili rešen, i na pripreme odlaze isti oni igrači koji su bili i na prvom delu. Sa izuzetkom Pauljevića i Danila Pantića, dok su od novih lica tu Bandalovski i Balažič, ali i Miroslav Vulićević koji će raditi po posebnom programu“

Osvrnuo se Nikolić i na slučaj Danila Pantića koji je definitivno odbio predlog uprave da potpiše novi ugovor sa Partizanom.

„Žao mi je što se tako desilo, to nije dobro klub, za njega, i srpski fudbal. Ali mora da i klub pokaže čvrstinu i odlučnost, makar po cenu da izgubi novac. Znate i sami šta je sve prethodilo njegovom potpisivanju ugovora, bio je suspendovan pre nego što sam ja došao u  klub. Još jednom ponavljam da mi je žao, jer je za njega bilo najbolje da još igra u Partizanu i onda na velika vrata ode u veliki klub.-A ne da ide na pozajmice. Tako su odlučili on, njegovi agenti i roditelji“

Nikolić je izrazio zadovoljstvo prikazanim protiv Sinđelića. Takođe otklonio je i dilemu da li je uopšte smeo da sedi na klupi, jer je pod kaznom FSS koja mu zabranjuje vođenje ekipe na zvaničnim mečevima.

„Odavno sam se žalio, ali znate kako to kod nas ide. Praznici, Nova godina...Valjda će se to rešiti. Jasno je definisano našta se odnosi kazna. Od pravnika sam dobio sugestiju da ova utakmica ne potpada pod kaznu“, zaključio je Nikolić.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Doveli smo ono što nam je potrebno

Izvor: Beta, 04.Feb.2015

BEOGRAD, 4. februara 2015. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je u sredu da je zadovoljan pojačanjima u zimskom roku, ali da su novi igrači "malo kasno" dovedeni..."Malo smo kasno doveli pojačanja, ali smo doveli ono što nam je potrebno. Ekipa ima potencijal, 10 mladih igrača,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.