Nikola Perović novi juniorski prvak Srbije u polusrednjoj kategoriji

Izvor: KGsport.info, 18.Mar.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Perović novi juniorski prvak Srbije u polusrednjoj kategoriji

Nikola Perović, član Bokserskog kluba Lukač iz Kragujevca, postao je juniorski prvak države u polusrednjoj kategoriji na pojedinačnom prvenstvu države u olimpijskom stilu boksa, održanom u Valjevu.
On je u finalnoj borbi savladao Danijela Radua iz pančevačkog Profesionalca jednoglasnom odlukom sudija. Zahvaljujući ovom rezultatu, Perović je izborio mesto u reprezentaciji za predstojeće Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << prvenstvo.
Na ovom prvenstvu svoje predstavnike u juniorskoj konkurenciji imao je i Bokserski klub Radnički, ali oni nisu uspeli da se domognu finala. Aleksandar Stojanović je u pero kategoriji izgubio na poene od Veljka Alija iz novosadske Vojvodine, poluteškaš Aleksandar Ristić poražen je od Mateje Jovića iz Topličanina, a teškaš Vuk Marinković od Luke Pantelića iz valjevskog Metalca.
 
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.