Trijumf Marka Ivanovića na državnom prvenstvu u Smederevu

Izvor: KGsport.info, 18.Mar.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Marka Ivanovića na državnom prvenstvu u Smederevu

Marko Ivanović, član kragujevačkog „Čika Mate“, bio je najuspešniji u gađanju puškom kod juniora prvog dana Prvenstvu Srbije vazdušnim oružjem u Smederevu.
Ivanović je u dramatičnoj završnici trijumfovao sa 0,2 kruga prednosti u odnosu na Aleksu Mitrovića iz novobeogradskog „Ušća“. Takođe, juniorskoj posadi „Čika Mate“ (Ivanović, Dimitrijević, Jovanović) pripalo je prvo mesto u ekipnoj konkurenciji.

Prvenstvo se nastavlja danas, kada su na programu takmičenja u seniorskoj konkurenciji.
Foto: Nikola Marić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Nikola Perović novi juniorski prvak Srbije u polusrednjoj kategoriji

Izvor: KGsport.info, 18.Mar.2018

Nikola Perović, član Bokserskog kluba Lukač iz Kragujevca, postao je juniorski prvak države u polusrednjoj kategoriji na pojedinačnom prvenstvu države u olimpijskom stilu boksa, održanom u Valjevu.. On je u finalnoj borbi savladao Danijela Radua iz pančevačkog Profesionalca jednoglasnom odlukom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.