Nikola Milenković može da uspe u Premijer ligi

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikola Milenković može da uspe u Premijer ligi"

Fudbaler Partizana Zoran Tošić kaža da bi mladi srpski defanzivac mogao da se snađe na Ostrvu, preporučivši mu i jedan klub.

- Nikola Milenković može da uspe u Premijer ligi, a želeo bih da izabere crveni klub iz Manćestera - aludira Tošić na Mančester Junajted, klub u koji je upravo iz Partizana prešao 2010. godine.

Milenković je iz redova crno-velih prešao u italijansku Fiorentinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a izabran je u najtalentovaniju postavu Serije A.

Usledila je pozajmica u Keln, pa prelazak u moskovski CSKA u kom je proveo sedam godina. Iako je upisao samo dva nastupa za Crvene đavole poznat mu je rad novog trenera Ole Gunara Solskjera:

- Verujem da će Solskjer uspeti da podigne Đavole. Sarađivao sam sa njim u Junajtedu.

Što se tiče Partizana, danas startuju pripreme. Jedan od najiskusnijih pojedinaca u trećeplasiranoj ekipi domaćeg prvenstva je negirao sve informacije o prelascima:

- Dok smo u Beogradu radićemo na bazi koju ćemo nadgraditi u Turskoj. Počinjem pripreme sa klubom, mislim samo na Partizan, a o odlasku se uvek piše u prelaznim rokovima, ali za sad sam tu. Ne želim da pričam o ponudama iz Turske. Prioritet  nam je Kup, ali ni u prvenstvu nećemo odustati od trke dokle god imaom šansu. Bilo bi lepo da na proleće bude što više večitih derbija, da navijači uživaju.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.