Izvor: Danas, 05.Mar.2024, 15:01

Nikola Đukić: Svi značajni infrastrukturni objekti u Srbiji su osigurani

U budžetu za 2024. godinu za infrastrukturu će biti izdvojeno oko 4 milijarde evra, a tokom ove godine će između ostalog biti završeno i 166 kilometara saobraćajnica, rekao je na Kopaonik biznis forumu Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije. On je, učestvujući na panelu „Razvoj infrastrukture u okolnostima rasta kamatnih stopa“, ukazao na značaj osiguranja u bezbednosti tokom izgradnje ali i održivosti infrastrukturnih objekata.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Ove godine se ulaže milijardu evra u infrastrukturu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024

SRBIJA – Ove godine će biti uloženo više od milijardu evra u infrastrukturu Srbije, što pokazuje da je razvoj infrastrukture jedan od prioriteta Vlade, rekao je danas na Kopaoniku ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. On je u izjavi za Tanjug najavio da će ove godine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.