Niko neće Andersona Silvu

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 10:47

Niko neće Andersona Silvu

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena ima problema da pronađe posao.

Anderson Silva ima 46 godina i nedavno je otpušten od strane UFC-a i čini se da on želi da nastavi karijeru, ali da nema gde.

Silva je karijeru u UFC završio sa skorom od 34 pobede i 11 poraza, ali je u poslednjih devet mečeva sedam puta izgubio, a o njegovoj karijeri smo detaljnije pisali.

Ni Belator ni PFL ni One FC ne želi Andersona Silvu na svom rosteru, prenose američki mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to nimalo nije prijatna situacija.

"Imam mnogo poštovanja prema Andersonu, veliki sam njegov fan i znam da je on jedan od najvećih boraca svih vremena. Međutim, dopada mi se roster koji mi trenutno imamo. Ostaćemo fokusirani na njega“, izjavio je prvi čovek Belatora Skot Koker.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.