Niko neće Andersona Silvu

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena ima problema da pronađe posao.

Izvor: SN

Petak, 27.11.2020.

22:45

Niko neće Andersona Silvu
Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Anderson Silva ima 46 godina i nedavno je otpušten od strane UFC-a i čini se da on želi da nastavi karijeru, ali da nema gde.

Silva je karijeru u UFC završio sa skorom od 34 pobede i 11 poraza, ali je u poslednjih devet mečeva sedam puta izgubio, a o njegovoj karijeri smo detaljnije pisali.

Ni Belator ni PFL ni One FC ne želi Andersona Silvu na svom rosteru, prenose američki mediji i to nimalo nije prijatna situacija.

"Imam mnogo poštovanja prema Andersonu, veliki sam njegov fan i znam da je on jedan od najvećih boraca svih vremena. Međutim, dopada mi se roster koji mi trenutno imamo. Ostaćemo fokusirani na njega“, izjavio je prvi čovek Belatora Skot Koker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: