Niko kao Barnli, šampion prvi put bez trijumfa na Enfildu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 18:03

Niko kao Barnli, šampion prvi put bez trijumfa na "Enfildu"! (video)

Umalo i veliko iznenađenje.

Fudbaleri Liveprula dočekali su Barnli u 35. kolu Premijer lige, a po prvi put ove sezone nisu uspeli da slave na "Enfildu", ekipa Šona Dajča se junački borila i na kraju osvojila bod, susret je završen rezultatom 1:1 (1:0).

Dominirao je Liverpul od samog starta, ali je Poup bio sjajan, odličnim intervencijama sačuvao je mrežu od nezgodnih pokušaja Džounsa i Salaha.

Ponovo je u 33. minutu Salah pripretio golmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kleretsa", ali opet nije bilo promene rezultata zbog sjajne Poupove intervencije, ali samo minut kasnije je bio nemoćan.

Centaršut Fabinja, lopta dolazi do Robertsona, koji sjajnim udarcem glavom matira Poupa i donosi prednost "Redsima".

Mogao je Mane u sudijskoj nadoknadi da duplira prednost, ali je fantastični Poup odbranio i njegov pokušaj.

Otišlo se sa 1:0 na odmor, na samom startu drugog dela Firmino pogađa stativu, potom Džouns šutira iz opasne pozicije, ali pored gola rivala.

A onda, 69. minut, Barnli je izveo jedan prekid sa svoje polovine, lopta je otišla ka Tarkovskom u kaznenom prostoru rivala, kapiten gostiju odlično skače, šalje loptu ka Rodrigezu, koji vrlo preciznim udarcem matira Alisona.

Reagovao je i VAR, ali sve je bilo na mestu, gol Džeja Rodrigeza je priznat, 1:1 na "Enfildu".

U 88. minutu su gosti mogli potpuno da šokiraju prvaka Engleske, Gudmundson je pogodio prečku nakon gužve u kaznenom prostoru Liverpula.

Mogao je i Liverpul do trijumfa, Salah je imao dobru priliku u samom finišu, ali je traljavo šutirao, pa je Poup upisao još jednu intervenciju.

Nije bilo promena, podela bodova na "Enfildu" i prvi meč ove sezone u kojem Liverpul nije slavio na svom stadionu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko pojačanje donelu lošu sreću "Plavcima"! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Novo lice u trening centru Čelsija, njegovi novi saigrači u problemu...Fudbaleri Čelsija gostuju na "Bramal lejnu" u 35. kolu Premijer lige, a nakon 45 minuta rezultat je 2:0 u korist "Blejdsa"...Poveli su domaći igrači u 18. minutu, Kepa je nekako zaustavio pokušaj Mekbrnija, odbitak je pokupio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.